въведе изискване за предоставяне на отрицателен резултат от PCR тест

...
 въведе изискване за предоставяне на отрицателен резултат от PCR тест
Коментари Харесай

Франция изисква негативен PCR тест и за транзитно преминаващи

  вкара условие за даване на негативен резултат от PCR тест и за директно преминаващи. Според информация на централна дирекция на Гранична полиция на Френската република, проучването би трябвало да бъде направено в границите на 72 часа преди пътуването.
Изискването важи за всички жители над 11-годишна възраст, без значение дали пътуването е по суша или със аероплан. При пътешестване с прехвърляне срокът се пресмята от отпътуването на първия полет. Изключение за представянето на PCR тест има за транспортните служащи, за пограничните служащи, както и за жителите на пограничните региони в радиус от 30 км. към дома им.
 Френското държавно управление предизвести ресторантьори: Отворите ли на инат, оставате без компенсациие Френското държавно управление предизвести ресторантьори: Отворите ли на инат, оставате без компенсациие
Френският финансов министър Брюно Льо Мер предизвести притежателите на заведения за хранене, че рискуват да изгубят финансовата помощ за COVID-19,...
На 31 януари 2021 година Франция забрани всички пътувания до и от страни отвън Европейския съюз. А при всяко влизане във Франция от страни от Европейски Съюз по въздух, море или сухопътни граници се изисква негативен PCR тест за ковид. При потребност от подпомагане българските жители могат да се свържат с посолството на Република България в Париж на следния телефонен номер: 0033145518590, на дежурен номер в извънработно време: +33 6 23 18 09 93, както и посредством ел. поща на адреси: , .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР